• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suur kukkumine Tallinna börsil

  Möödunud reede tekitas kindlasti musta masendust paljudes investorites. Hoolimata mõne spetsialisti arvamusest, et korrektsioon alles algas, võib loota, et kõrvaliste jõudude sekkumiseta saab turg langusest siiski üsna pea üle. Põhjust selleks annab reedese kukkumise psühholoogiline iseloom (kukkumist ei põhjustanud ükski konkreetne uudis), mis lubab arvata, et investorid on huvitatud oma positsioonide, nüüd juba oluliselt madalamalt tasemelt, taastamisele.
  Hoiupanga Aktivajuhtimise ASi tegevdirektor Kristjan Hänni ütles BNSile, et tema hinnangul ei pruugi reedene langus tähendada aktsiahindade pikaajalist korrektsiooni. Ta lisas, et ehkki pole täpselt teada, kes reedesed müüjad olid, paistis müügisurve olevat pankade endi initsiatiiv. Mitmed turuosalised viitasid BNSi andmetel siinjuures Hansapangale.
  Nii nagu neljapäevalgi, alustati reedel börsi avamisel suuremahuliste müügitehingutega. Turg hakkas kiirelt kukkuma ja ärevusse sattunud väikeinvestorid tõttasid samuti tehingukorraldusi andma, ummistades keskpäeval mitmeid pangakontoreid. Ühtäkki oli turg aga võimeline müügikorraldused alla neelama ja langus peatus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.