• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Sloveenia pakub öömaja kämpingust luksusliku lossini

    Sloveenia majutuskohtades võib hinnale lisanduda nn varjatud kulusid: nt kohalik turismimaks (100--150 tolarit) või lisatasu siis, kui ööbite ühes hotellis alla kolme öö. Tavaliselt korjatakse majutuskohas külastajailt passid, mis antakse tagasi alles lahkumisel. Selle vastu peaks aitama kinnitus, et lahkute varakult ning ettemaks. Kõige odavam on ööbida kämpingus. Hinnad mahuvad vahemikku 6--20 Saksa marka/inimene. Mõnes kämpingus küsitakse lisamaksu telgi eest (ca 2 Saksa marka), kindlasti tuleb aga tasuda elektri ja autokoha eest. N-ö metsikult telkimine on Sloveenias keelatud. Tubade üürimine pole levinud, kuid huvi korral tasub seda küsida infopunktidest või otsida majalt silti Sobe. Hinnad peaksid jääma vahemikku 12--30 Saksa marka. Väheste mugavustega leppivad inimesed võivad peavarju leida noortehotellidest ja ühiselamust (dija?ki dom), millest mõned annavad välja ka tagasihoidliku hotelli mõõdu. Võõrastemajad (penzion, gosti?ee, prenoci?ce) on harilikult mugavad. Meeldivad on ka nn mägionnid või alpivõõrastemajad (koca). Neid on mägedes palju hinnavahemikus 10--30 Saksa marka. Mugavale hotellimajutusele tasuks eelistada eksootilist ja kallist ööbimist pakkuvaid losse looduskaunites kohtades.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.