• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keskmised telefonijaamad on paidlikult laiendatavad

  Keskmine telefonijaam on kindlasti ostetud juba firmale, keda ei saa pidada väikeseks, ja seega on väga oluline, et ettevõtte kasvades ka jaama sujuvalt laiendada saaks.
  Loomulikult on iga keskmine jaam laiendamisvõimalustega. Aga kas see toimub 16 või kahe abonendi kaupa, mängib juba olulist rolli telefonisüsteemi paindlikul kohandamisel vastavalt firma vajadustele. ISDN
  ISDN kui uus ja aina populaarsem standard on telefonijaamade valiku juures samuti oluline. Enne tuleks muidugi Eesti Telefoni kohalikust teeninduspunktist uurida, kas ISDN-liini firmasse tõmbamine on ikka võimalik. Kui see läheb liiga kulukaks, piisab tavalisest analoog- ja digitaalliinidega keskmisest keskjaamast. Kui arvestada kokku väljaehitamiskulud, jaama enda hind ja liitumiskulud, siis ISDNi võimaluse korral on alates 30 numbrist juba kasulik kiire, kahemegabitisel ühendusel töötava jaama ostmine. Eriti mõistlik on see siis, kui peale tavaliste telefonikõnede on firmal vaja välisilmaga ka kvaliteetset andmeühendusest. Lisamugavused on tavalised
  Igasugused lisamugavused, nagu näiteks ootemuusika, uksetelefon, kõnepost, jaamasisene telefoniraamat, on enamikul mudelitest olemas. Olulisem on hoopis see, kui kalliks telefonijaam siis läheb, kui nendele mugavustele osta juurde funktsionaaltelefonid, tellida süsteemi ülespanek ja hooldus.
  Kuigi samuti analoogtelefonid rahuldavad põhifunktsioone täites töötaja sidepidamisvajaduse, ei maksaks sellega siiski sekretäri koormama hakata, sest erinevalt fuktsionaaltelefonist tuleb suunamisi ja vahekõnesid valida koodidega. Funktsionaaltelefone saab juhtida menüüst, indikaatorid näitavad kinniolevaid liine ja mõned mudelid toetavad ka häälega juhtimist. Suunamine on vaid nupuvajutuse kaugusel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peapiiskop emeeritus: peame moraalselt toime tulema
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
JPMorgani analüütik: aktsiahinnad ronivad august välja
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
Kristi Saare juhtidele: sul on juba piisavalt, aita nüüd teisi
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Muljetavaldav debüüt: uus Range Rover Sport näitas närvekõditava etteaste käigus oma tegelikku võimekust
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Boroditš: ma ei tea, mida ma valesti tegin, aga ärge muretsege, mina saan hakkama
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.