• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sadama hooned Paldiskile

  Pärast hoonete munitsipaliseerimist taotleb Paldiski linn kaitseministeeriumilt ka 15 hektari suuruse maa munitsipaliseerimist, rääkis Mölder. Meil on paberid, et esitada taotlus maa katastrisse kandmiseks, lisas ta.
  Paldiski linn esitas valitsusele 1996. a detsembris taotluse ka NSVLi aegse sõjaväelaste õppekeskuse munitsipaliseerimiseks. Selle aasta augustis otsustas valitsus õppekeskuse linnale kahe nädala jooksul üle anda, ütles Mölder.
  «Nüüd on kahest nädalast juba kaks kuud saanud,» lausus ta.
  Mölder ütles, et kui ASile Tallinna Sadam kuuluvast Paldiski lõunasadamast avas Hansatee laevaliini Rootsi, Kapellskäri, siis ka Paldiski põhjasadamas on arutatud liini avamist Rootsi.
  E-Liini juhatuse esimees Anders Wehtje lausus, et nad on põhjasadama käest uurinud, kas sellise liini avamine võiks kõne alla tulla. Samas lisas ta, et liini avamine ei tule tehniliselt kõne alla enne, kui on ette valmistatud kai ja ehitatud vajalikud tollirajatised. Ka E-Liini arendusdirektor Johannes Johanson on öelnud, et E-Liin kaalub uute liinide avamist.
  Paldiski põhjasadamat haldava ja linnaosalusega Paldiski Sadamate ASi tegevjuht Heldur Suun rääkis, et Rootsi liini avamist on arutatud, kuid enne projekti realiseerimist tuleb teha vajalikud ettevalmistused. See pole praegu tehniliselt võimalik, ütles Suun.
  Suuna sõnul on liini avamisest räägitud E-Liini, Hansatee ja välisriikide laevafirmadega, kes on pidanud projekti perspektiivikaks.
  50 mln krooni maksva terminaali ehitusega ei loodeta alustada enne järgmise aasta kevadet, ütles Suun. Terminaali rajamist finantseerib Soome firma Baltic Tank.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.