• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sadama hooned Paldiskile

  Pärast hoonete munitsipaliseerimist taotleb Paldiski linn kaitseministeeriumilt ka 15 hektari suuruse maa munitsipaliseerimist, rääkis Mölder. Meil on paberid, et esitada taotlus maa katastrisse kandmiseks, lisas ta.
  Paldiski linn esitas valitsusele 1996. a detsembris taotluse ka NSVLi aegse sõjaväelaste õppekeskuse munitsipaliseerimiseks. Selle aasta augustis otsustas valitsus õppekeskuse linnale kahe nädala jooksul üle anda, ütles Mölder.
  «Nüüd on kahest nädalast juba kaks kuud saanud,» lausus ta.
  Mölder ütles, et kui ASile Tallinna Sadam kuuluvast Paldiski lõunasadamast avas Hansatee laevaliini Rootsi, Kapellskäri, siis ka Paldiski põhjasadamas on arutatud liini avamist Rootsi.
  E-Liini juhatuse esimees Anders Wehtje lausus, et nad on põhjasadama käest uurinud, kas sellise liini avamine võiks kõne alla tulla. Samas lisas ta, et liini avamine ei tule tehniliselt kõne alla enne, kui on ette valmistatud kai ja ehitatud vajalikud tollirajatised. Ka E-Liini arendusdirektor Johannes Johanson on öelnud, et E-Liin kaalub uute liinide avamist.
  Paldiski põhjasadamat haldava ja linnaosalusega Paldiski Sadamate ASi tegevjuht Heldur Suun rääkis, et Rootsi liini avamist on arutatud, kuid enne projekti realiseerimist tuleb teha vajalikud ettevalmistused. See pole praegu tehniliselt võimalik, ütles Suun.
  Suuna sõnul on liini avamisest räägitud E-Liini, Hansatee ja välisriikide laevafirmadega, kes on pidanud projekti perspektiivikaks.
  50 mln krooni maksva terminaali ehitusega ei loodeta alustada enne järgmise aasta kevadet, ütles Suun. Terminaali rajamist finantseerib Soome firma Baltic Tank.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tervishoiuettevõtte juht: võib-olla oleme me osalised uue ajastu tekkes
Praegused aktuaalsed teemad keerlevad väärtuspõhiste arutelude ümber. Võimalik, et tekkimas on uus ajastu, kirjutab tervishoiuettevõtte Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Praegused aktuaalsed teemad keerlevad väärtuspõhiste arutelude ümber. Võimalik, et tekkimas on uus ajastu, kirjutab tervishoiuettevõtte Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Enefit Connect kavatseb Harju Elektri tütarettevõttelt nõuda leppetrahvi
Tööstuskontserni Harju Elekter tütarettevõte Energo Veritas OÜ ütles üles Enefit Connect OÜga sõlmitud raamlepingud, Enefit Connect kavatseb nõuda kahjutasu.
Tööstuskontserni Harju Elekter tütarettevõte Energo Veritas OÜ ütles üles Enefit Connect OÜga sõlmitud raamlepingud, Enefit Connect kavatseb nõuda kahjutasu.
Selgus Eesti parim juht
Äsja kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli „Parim juht 2022“ võitja. Selle pälvis LHV Grupi juht Madis Toomsalu.
Äsja kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli „Parim juht 2022“ võitja. Selle pälvis LHV Grupi juht Madis Toomsalu.
Tootjahinnad on aastaga tõusnud kolmandiku võrra
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Kodulaenude intressid langesid, Euroopa keskmiseni pikk tee minna
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.