27. oktoober 1997 kell 22:00

Araabia köök on tavalisest vürtsikam ja hinnalt kallim

Toitlustusvõimalused on Dubais väga avarad -- alates hamburgerist kõikvõimalike rahvusrestoranideni erineva hinnaklassi köökidega.

Araabia köök pakub vürtsikaid, aromaatseid, rohkete köögiviljalisanditega roogi. Sealihast toite ei leidu, palju kasutatakse lambaliha ja kana. Magustoidud on eriti suhkrused, isegi lääged.

Hinnad erinevates söögikohtades võivad kõikuda kuni kümme korda. Näiteks Shogun-Korea ja jaapani restoranis maksavad praed alates 95 kroonist. Popeyes Chicken Foodsis maksab hamburger 50 krooni.

Elegantses restoranis Golden Dragonsaab korraliku hiinapärase kõhutäie 400 krooni eest. Tasub arvestada, et hotellide restoranid on kallimad, pudel vett või klaas mahla võib maksta 50 krooni, pokaal lauaveini alates 75 kroonist ja lõunasöök alates 250 kroonist.

Kraanivesi on puhastatud, kuid omapärase maitsega, mistõttu on turvalisem juua pudelivett.

Turul pakuvad kaupmehed oma toodangut otse kotist ja potist maitsta.

Karastatud maoga inimesele on see vahva kogemus, teistel tasub olla ettevaatlik, pesta kuuma veega nii puuvilju kui käsi.

Hetkel kuum