• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsi käive oli vaid 28 mln kr

  Tehniliste probleemidega maadelnud Tallinna börsil jäi eilne kauplemine äärmiselt loiuks. Börsi ja vabaturu päevakäive ulatus vaid veidi üle 28 mln krooni. ÄP indeks tegi eile 1,61protsendise languse ja fikseerus börsipäeva lõppedes 1052,23 punkti tasemel.
  Lisaks börsi tehnilistele probleemidele pärssis börsi kauplemisaktiivsust endiselt kestev pankade rahanappus, mida teravdasid veelgi Eesti Panga karmistatud normatiivid.
  Suurima languse tegi eilsel turul, kus plusspoolele suutsid jääda vaid 4 aktsiat, Ühispanga aktsia -- -4,83% 103,5 kroonile. Maaklerid nägid languse taga riigi stabilisatsiooni fondi loomisega seoses Ühispangast välja viidavat 200--250 mln krooni. Sellega väheneks panga kasutuses oleva raha hulk, mis tingib tõenäoliselt kasumi vähenemise. Ühispanga aktsiaga tehti eile 43 tehingut, päevakäibega 7,29 mln kr.
  Suurima käibega oli eilsel väheaktiivsel turul Hoiupanga aktsia, mille päevakäive ulatus registreeritud 41 tehingus 9,89 mln kroonini.
  Suurima tõusu tegi Rakvere lihakombinaadi aktsia, mille hind kerkis päevaga 2,9% ja lõpetas börsi sulgemisel 12,4 krooni tasemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.