• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Renault kasvatas Espace'ile pikkust juurde

  Mootor:- 2946 cm³
  Võimsus:- 194 hj
  Kohti:- 7
  Käigukast:- 4käiguline automaat
  Pikkus:- 4,78 m
  Teljevahe:- 2872 mm
  Pagasiruum:- min 510 l
  Renault sai julgustust aastapäevad tagasi turule toodud uue põlvkonna mahtuniversaali Espace (see on maailma autoajaloos unikaalne mudel, kuna see oli 1984. aastal esimene ja tol hetkel ainus Euroopa päritolu mahtuniversaal) heast vastuvõtust ja tõi nüüd avalikkuse ette Espace suurema «venna». Nime osas ei hakanud prantslased originaalitsema -- «suuremakasvulisem» uustulnuk kannab nime Grand Espace -- suur Espace.
  Võrreldes põhimudeliga on Grand Espace nimele vastavalt märgatavalt suurem. Pikkust lisandus 27 sentimeetrit -- 4780 mm on sama palju, kui Renault' lipulaeval Safrane.
  27 cm pikkune «kasvuvahe» jaguneb teljevahe (+17 cm) ja tagaruumi (+10 cm) vahel. Erinevus kahe mudeli vahel on eriti märgatav, kui võrrelda pagasiruumi mahtu. Seitsmekohalises Espace'is oli pagasiruumi maht kõige ebasoodsamal juhul 275 liitril, Grand Espace'is samadel tingimustel 575 liitrit.
  Grand Espace'i jõuallikaid on sarnaselt Espace'i tavamudelile kolm -- alates 115hj 2-liitrisest bensiinimootorist, lõpetades 3-liitrise 194hj V6-bensiinimootoriga. Nende vahele mahub veel 2,2-liitrine 115hj turbodiisel.
  Grand Espace'i varustusse kuulub kaks turvapatja, kõigil istmetel on kolme punkti kinnitusega turvavööd, standardvarustusse kuuluvad ABS-pidurid.
  Tavamõõtu Espace maksab Info-Autos sõltuvalt auto tasemest 335 000--450 000 krooni. Millal Grand Espace Eestisse jõuab ja milline saab olema hind, pole veel teada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Irja Lutsari kogemus - kuidas juhtida, kui sulle soovitakse surma?
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.