• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Renault kasvatas Espace'ile pikkust juurde

  Mootor:- 2946 cm³
  Võimsus:- 194 hj
  Kohti:- 7
  Käigukast:- 4käiguline automaat
  Pikkus:- 4,78 m
  Teljevahe:- 2872 mm
  Pagasiruum:- min 510 l
  Renault sai julgustust aastapäevad tagasi turule toodud uue põlvkonna mahtuniversaali Espace (see on maailma autoajaloos unikaalne mudel, kuna see oli 1984. aastal esimene ja tol hetkel ainus Euroopa päritolu mahtuniversaal) heast vastuvõtust ja tõi nüüd avalikkuse ette Espace suurema «venna». Nime osas ei hakanud prantslased originaalitsema -- «suuremakasvulisem» uustulnuk kannab nime Grand Espace -- suur Espace.
  Võrreldes põhimudeliga on Grand Espace nimele vastavalt märgatavalt suurem. Pikkust lisandus 27 sentimeetrit -- 4780 mm on sama palju, kui Renault' lipulaeval Safrane.
  27 cm pikkune «kasvuvahe» jaguneb teljevahe (+17 cm) ja tagaruumi (+10 cm) vahel. Erinevus kahe mudeli vahel on eriti märgatav, kui võrrelda pagasiruumi mahtu. Seitsmekohalises Espace'is oli pagasiruumi maht kõige ebasoodsamal juhul 275 liitril, Grand Espace'is samadel tingimustel 575 liitrit.
  Grand Espace'i jõuallikaid on sarnaselt Espace'i tavamudelile kolm -- alates 115hj 2-liitrisest bensiinimootorist, lõpetades 3-liitrise 194hj V6-bensiinimootoriga. Nende vahele mahub veel 2,2-liitrine 115hj turbodiisel.
  Grand Espace'i varustusse kuulub kaks turvapatja, kõigil istmetel on kolme punkti kinnitusega turvavööd, standardvarustusse kuuluvad ABS-pidurid.
  Tavamõõtu Espace maksab Info-Autos sõltuvalt auto tasemest 335 000--450 000 krooni. Millal Grand Espace Eestisse jõuab ja milline saab olema hind, pole veel teada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.