18. november 1997 kell 22:00

Rendihinnad on ühtlustunud

Aastatagused tööstuslike tolmu-imejate rendihinnad kõikusid 60 kroonist kuni 401 kroonini. Praegu erinevad tööriistalaenutuste hinnad maksimaalselt 79 krooni võrra.

Kalleim pakkumine on A-Ramirendi 60 liitrine veeimeja Numatic, odavaim Kone Rent ET 10 liitrine Renko. Osa hinnavahest võib siin kindlasti kirjutada prügi mahutavuse arvele. Kone Rent ET ei ole ka täpsustanud, kas Renko on kuiva, märja või mõlemat liiki prahi imemiseks. Tööstusliku tolmuimeja rentimisel peabki klient enne rendifirmasse minekut teadma, kas koristatav praht on märg või kuiv,vastavalt tuleb valida ka tolmuimeja.

Lehto Remondiabi on pakkumuses märkinud, et prügikotte ei ole vaja kasutada. Teistest firmadest on Tööriista Rent ainsana rendihinna pakkumisele juurde lisanud, et eraldi tuleb juurde osta 55 krooni maksev prügikott. Ka teistelt rentijatel peab enne laenutamist täpsustama, kas prügikoti hind on lisakulu või sisaldab seda juba rendihind. ÄP]\

Hetkel kuum