• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rendihinnad on ühtlustunud

  Aastatagused tööstuslike tolmu-imejate rendihinnad kõikusid 60 kroonist kuni 401 kroonini. Praegu erinevad tööriistalaenutuste hinnad maksimaalselt 79 krooni võrra.
  Kalleim pakkumine on A-Ramirendi 60 liitrine veeimeja Numatic, odavaim Kone Rent ET 10 liitrine Renko. Osa hinnavahest võib siin kindlasti kirjutada prügi mahutavuse arvele. Kone Rent ET ei ole ka täpsustanud, kas Renko on kuiva, märja või mõlemat liiki prahi imemiseks. Tööstusliku tolmuimeja rentimisel peabki klient enne rendifirmasse minekut teadma, kas koristatav praht on märg või kuiv,vastavalt tuleb valida ka tolmuimeja.
  Lehto Remondiabi on pakkumuses märkinud, et prügikotte ei ole vaja kasutada. Teistest firmadest on Tööriista Rent ainsana rendihinna pakkumisele juurde lisanud, et eraldi tuleb juurde osta 55 krooni maksev prügikott. Ka teistelt rentijatel peab enne laenutamist täpsustama, kas prügikoti hind on lisakulu või sisaldab seda juba rendihind. ÄP]\
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.