• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Noorkunstnike näituselt jäi silma Mall Nukke

  Rotermanni soolalaos kuni 7. detsembrini
  See on kirev väljapanek Eesti noortelt kunstnikelt, mida iseloomustavad märksõnad 1990. aastad ja neopop. Esindatud on maal, graafika ja skulptuur. Osalevad Mall Nukke, Peeter Allik, Rait Pärg, Reiu Tüür, Marko Mäetamm jt.
  - vaataja
  Malle Heerde
  Hoiupank
  personalijuht
  Lahkusin näituselt väga heas tujus. Esmalt vaatasin pilte, seejärel kipspäid. Viimaste alla olevad laused olid tõesti vaimukad! Sellele näitusele tasub ka perega minna. Kuna mulle meeldib kulla ja sinise värvikombinatsioon, meeldis mulle ka Anne Daniela Saaliste «Kolm kingitud roosi». Marko Mäetamme mustvalge joonistus mõjus vaatluse lõpus rahustavalt. Ja muidugi Mall Nukke!
  - vaataja
  Andres Haavel ETK kaubandusosakond juhataja
  Näitus mõjus hästi, sest sundis mõtlema mittestandardselt. Suurt kunstilist väärtust pole sealt aga mõtet otsima minna, sest noored kunstnikud tunduvad olevat alles otsingutes: kellel on head käsitööoskused, kellel sõnum, mida pole suudetud välja mängida. Eredamalt jäid meelde humoorikad Mall Nukke «Legend rahast» ja Peeter Alliku «Kaasahüüe vabadusvõitlusele».
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Riik võtab pahatahtlikud pankrotipõhjustajad pihtide vahele
Alates uuest aastast luuakse Konkurentsiameti juurde maksejõuetusteenistus, mille eesmärk on uurida seadusvastaselt tekitatud maksejõuetuse põhjuseid, suurendada võlausaldajatele tehtavate väljamaksete määra ja tagada seeläbi ausam ärikeskkond.
Alates uuest aastast luuakse Konkurentsiameti juurde maksejõuetusteenistus, mille eesmärk on uurida seadusvastaselt tekitatud maksejõuetuse põhjuseid, suurendada võlausaldajatele tehtavate väljamaksete määra ja tagada seeläbi ausam ärikeskkond.