20. november 1997 kell 22:00

Noorkunstnike näituselt jäi silma Mall Nukke

Rotermanni soolalaos kuni 7. detsembrini

See on kirev väljapanek Eesti noortelt kunstnikelt, mida iseloomustavad märksõnad 1990. aastad ja neopop. Esindatud on maal, graafika ja skulptuur. Osalevad Mall Nukke, Peeter Allik, Rait Pärg, Reiu Tüür, Marko Mäetamm jt.

- vaataja

Malle Heerde

Hoiupank

personalijuht

Lahkusin näituselt väga heas tujus. Esmalt vaatasin pilte, seejärel kipspäid. Viimaste alla olevad laused olid tõesti vaimukad! Sellele näitusele tasub ka perega minna. Kuna mulle meeldib kulla ja sinise värvikombinatsioon, meeldis mulle ka Anne Daniela Saaliste «Kolm kingitud roosi». Marko Mäetamme mustvalge joonistus mõjus vaatluse lõpus rahustavalt. Ja muidugi Mall Nukke!

- vaataja

Andres Haavel ETK kaubandusosakond juhataja

Näitus mõjus hästi, sest sundis mõtlema mittestandardselt. Suurt kunstilist väärtust pole sealt aga mõtet otsima minna, sest noored kunstnikud tunduvad olevat alles otsingutes: kellel on head käsitööoskused, kellel sõnum, mida pole suudetud välja mängida. Eredamalt jäid meelde humoorikad Mall Nukke «Legend rahast» ja Peeter Alliku «Kaasahüüe vabadusvõitlusele».

Hetkel kuum