• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsile on jõudnud jõulurahu

  Kauplemine Tallinna börsil rahunes eile veelgi ja ainus suuremat tähelepanu võitnud sündmus oli Ühispanga ja Tallinna Panga ümber toimuvast põhjustatud segadus.
  Börsi ja vabaturu kogukäive ulatus eile registreeritud 472 tehingus napilt üle 50 mln kr taseme -- 52,33 mln kr. Loius kauplemises, kus hommikupoole hoidsid turgu plusspoolel Ühispanga ja Tallinna Panga aktsia, tegid indeksid õhtuks siiski läbi korraliku languse -- ÄP indeks kukkus päevaga 2,39%, 748,84 punktile. Suurem oli eile kukkumine tööstussektoris, mis langes päevaga 3,8%. Tööstussektori indeks on seega tagasi kõigi aegade minimaalse taseme (60,42 20. novembril) lähedal.
  Eilne Äripäeva artikkel Ühispanga võimalikust soovist osta Tallinna Panga aktsiaid viis eile hommikul mõlema panga aktsiate hinnad üles. Pärastlõunal investorid rahunesid, otsustades ilmselt oodata olukorra selginemist.
  Tallinna Panga nõukogu aseesimees ja juhatuse esimees kinnitasid eile hommikuses börsiteates, et ei nõukogu ega juhatus pole aktsiamüüki arutanud. Tähelepanuväärne on aga see, et teatele polnud alla kirjutanud panga nõukogu esimees Guido Sammelselg.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.