5. jaanuar 1998 kell 22:00

Kreekas on kõige otstarbekam puhata kevadel ja sügisel

Kreekat tasub külastada varakevadest kuni juuni keskpaigani ning septembrist novembri esimeste udu- ja vihmaperioodideni. Ilm on siis mõõdukalt kuum ning ka hotellide ja ekskursioonide hinnad on juuli-augustiga võrreldes madalamad. Turistegi on märgatavalt vähem, mis lubab lahedamalt ringi vaadata ja vabamalt lõõgastuda.

Mugavaim on sõita Thessalonikisse lennukiga marsruudil Tallinn--Kopenhaagen--Thessaloniki. Estraveli reisikonsultandi info kohaselt toimuvad lennud neljapäeviti ja laupäeviti. Tallinna--Kopenhaageni--Tallinna liinil on soodsaima hinnaga piletid (4400 krooni täiskasvanule) SASil ja Finnairil. Kopenhaageni--Thessaloniki suunal on otstarbekas sõita Kreeka lennukompanii Olympic Airwaysiga, mille pilet maksab ca 5900 krooni. Kopenhaagenis kujuneb ooteaeg mõlemal suunal küll suhteliselt pikaks (ca 5 tundi), ent muud ühendused on mitme ümberistumisega ja märksa kallimad. Kevadest aga tasub jälgida reisibüroode tööplaane, kus kindlasti leidub ka Kreeka-reise.

Hetkel kuum