Modem

25. veebruar 1998, 00:00

56 kbps -- Lõpuks ometi on olemas üks ja ühine 56 kbps kiiruse standard, nimeks V.90, mis aga kaugeltki ei tähenda seda, nagu maksaks seda lähiajal poest otsida või oma Interneti-pakkujalt nõuda. Esimesed modemid on eelmise nädala seisuga juba kastidesse pakitud, meie jaoks tähendab see arvatavasti minimaalselt pooleaastast viivitust. Tuleb vaid loota, et seni ostetud modemid ikka tõesti õnnestub uuele standardile upgrade'ida.

Kiirus -- Veel kiirusest -- ühenduskiirust võib piirata firma keskjaam (56 kbps peaks lausa võimatu olema), paralleeltelefon, märg ilm ja lihtsalt kehvalt ühendatud majasisesed juhtmed. Kui kiirus nadiks jääb, tasub enne teenusepakkuja kirumist käeulatuses olevad juhtmed üle vaadata. Kui teil õnnestub aga leiutada viis, kuidas ka telefonimontöörid oma lund täis sa-danud kapid-kaablid korda tegema panna, siis andke ka mulle teada!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing