Savisaar väljus võimutülist võitjana

03. aprill 1998, 00:00

Eile kukkus Tallinna linnavolikogus läbi opositsiooni ja Koonderakonna algatatud umbusaldushääletus volikogu esimehe Edgar Savisaare vastu. Savisaar näitas jälle, et suudab keerulised olukorrad lõpuks oma kasuks pöörata. Opositsioonil oli aga tegemist järjekordse mõru õppetunniga. Kasulik õppetund oli see ka Koonderakonnale, sest näitas, et Koonderakonna eesmärk valitseda ilma vastutuseta ja umbääraste valimisliitude nime taha varjudes ei kanna alati vilja. Mõnikord võivad partnerid valimisliidust Koonderakonnale tähtsal hetkel selja keerata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing