Kroonpress ootab uut trükimasinat

19. mai 1998, 00:00

Luht ütles, et ligi 45 miljonit krooni maksev trükimasin Prantsuse firmast Goss Systémes Graphiques Nantes saabub Tartusse hiljemalt järgmise kuu lõpuks. «Kaks kuud kulub trükimasina häälestamiseks,» rääkis Luht. Uus trükimasin hakkab ajalehti trükkima sügisel.

Trükikoja juurdeehituse teine järk, trükieelse ja trükijärgse töötluse ruumid, valmib juuni lõpus. Juurdeehitust, mille maksumus on 18 miljonit krooni, teostab AS Merko Ehitus. Juurdeehituse pindala on 3500 ruutmeetrit. Projekti kogumaksumus on 75 miljonit krooni.

Trükikoja põhiomanikule ASile Postimees kuulub üle 95 protsendi Kroonpressi aktsiatest. Ligi viie protsendi aktsiate omanikud on väikeaktsionärid. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing