18. mai 1998 kell 22:00

Streik muudab lääne kontsernid abituks

Streikivast riigist kauba toomisel ei saa loota rahvusvahelistele ekspedeerimiskontsernidele, sest ka nende partnerid streigivad.

Streik halvab tavatingimustes kindlamat transporditeenust garanteerivad suurkontsernid. Taani streigi ajal ei toimunud Taaniga kaubavahetust Scansped Eestil, sest streikis ka Scansped Taani. Ka ASG Taanist streikis 65%. Kaupa oli võimalik tuua, kui Taani klient viis kauba ise näiteks Hamburgi. Veofirmat polnud Taanist võimalik leida, sest ka veoautojuhid streikisid. Eestist vedaja järgi saatmine oleks tähendanud tavalistele ASG hindadele ligi 20% lisa.

Võru Trans on valmis ka streigi ajal tavalise hinnaga auto kaubale järele saatma. Tellija peab garanteerima, et kohapeal toimub laadimine ja auto ei pea tühjalt seisma.

Hetkel kuum