Tiit Vähi peaks astuma ülikooli

21. mai 1998, 00:00

Märt Kubo, Endel Eero ja Aavo Mölder andsid riigikogu menetlusse kolm seadusemuudatust. Vajalikud on need selleks, et saaks valida ekspeaminister Tiit Vähi Eesti Panga nõukogu esimeheks. Vähil nimelt puudub panganõukogu esimehele vajalik majanduslik või juriidiline kõrgharidus. Üsna veider lähenemine. Kui on tõesti vaja, et just Tiit Vähi on keskpanga nõukogu eesotsas, võiksid koalitsioonikaaslased hoolitseda selle eest, et Vähi omandaks vastava hariduse (võtab see siis niipalju aega kui võtab), et siis näiteks järgmisel korral õige mehena kandideerida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing