Haigemaja vajab tohterdamist

13. juuli 1998, 00:00

Riik ega omavalitsus pole head omanikud. Haigla pole erand, ent vastuseis haiglate erastamisele on tugev, eriti nende juhtide seas. Väide, et ainult erahaiglatel põhinevat süsteemi pole üheski riigis, ei kannata kriitikat. Pigem on õigus Magdaleena haigla peaarstil Peeter Mardnal: riik ei ole valmis erastama suuri haiglaid. Vaadates haiglates toimuvat näib, et riik ei tahagi selleks valmis olla. Sobiv näide on Tallinna psühhiaatriahaigla. Sotsiaalministeerium vahetas küll välja haigla direktori, kuid sellega kaovad sealt vaid direktori sugulased, mitte probleemid. Parem arstim ravilale on omanikuvahetus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing