• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  OÜ EAG Autokeskus pankrotihaldur astub tagasi

  Üldkoosolekul hääletasid võlausaldajad OÜ EAG Autokeskus tegevuse jätkamise poolt ning lükkasid tagasi pankrotihaldur Erik Savi pakutud firma likvideerimise kava. «Tegelikult tähendas see mulle umbusalduse avaldamist,» ütles Savi, kes siiski valiti napi häälteenamusega osaühingu pankrotihalduriks.
  Kuna praegu puuduvad osaühingul nii töötajad, tootmisruumid kui ka tootmisvahendid, tuleks ettevõttesse täiendavalt investeerida vähemalt miljon krooni. Investeerimine firmasse, mis pole oma kaheksakuulise tegevuse jooksul kunagi kasumis olnud, oleks Savi hinnangul mõttetu. Ka varaline seis pole EAG Autokeskusel olnud kunagi kiita, võlgu on firmal aga ligikaudu 87 miljonit.
  «Kuigi firma põhikirjas olid tegevusaladeks toodud autode ost-müük ja remont, tegeleti sisuliselt vaid raha väljapetmisega,» ütles Savi.
  Enne üldkoosolekut saatis Erik Savi 1500 eraisikust võlausaldajale kirja, milles andis ülevaate osaühingu hetkeseisust, varade väärtusest ning võlgade suurusest. Kirjaga andis Savi mõista, et firma taaskäivitamine on lootusetu. Sama seisukoha ütles üldkoosolekul välja ka üks sõnavõtja, kuid võlausaldajad hõikasid ta lavalt maha väidetega, et see on pankrotihalduriga kokkumäng ja et menetlus pole võlausaldajate huve arvestav.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Euroopa aktsiaturud taastuvad eelmise nädala järsust langusest Baltikumis langus
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Uut koroonatüvi leidub 38 riigis
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).