Automaat hoiab kulusid kokku

27. august 1998, 00:00

Hollandis valmistatud joogiautomaat Riviera Mini sobib enim väikestesse büroodesse, kus tarbijaid on 10--40 või ettevõtteisse, kus vajatakse jookide hajutatud pakkumist. Aparaat kasutab kvaliteetset filtrikohvi, doseerib seda täpselt, kasutab jookide valmistamisel 96kraadist vett ja filtreerib läbi puhta filtripaberi.

Tass kohvi valmib Rivieras alates seitsmest grammist kohvipulbrist. See teeb ühe topsi omahinnaks ca 80 senti, tavalise kohvikeetjaga võrreldes säästetakse ka 3--4 grammi toorainet. Masin kasutab kohvipulbrit, mis on peenema jahvatuse ja tugevama röstiga, võib kasutada ka tavalist filtrikohvi.

Ühe täitega valmistab automaat 150--250 tassitäit kohvi. Riviera Mini võimaldab pakkuda kohvi ka suuremas kruusis või kannus. Aparaate toodetakse kolme mudelit, millest esimesega saab lisaks teele või filtrikohvile valmistada ka espressot ja kuuma vett. Teise mudeli puhul lisandub kakao või capuccino. Kolmas mudel sarjast Riviera Mini on kõige täiuslikum, pakkudes ka espressokakaod, koorekakaod, suhkrut ja koort. Kõikidel mudelitel saab valida filtrikohvi ja espressot viie kangusastmega.

Riviera Minis on pesuprogramm, automaati on lihtne täita ja puhastada. Riviera annab ise märku hoolduse vajadusest.

Ka on Riviera Minisse võimalik paigaldada rahaseade. Selle abil saab osaliselt, täies ulatuses või kasumiga sisse nõuda toodete maksumuse. Müügiautomaat on varustatud programmiga, mis peab raamatupidamislikku arvestust, et anda ülevaade automaadi tehingutest.

Aparaat kasutab 220voldist maandatud elektriliidest ja pooletollise parempoolse väliskeermega külma vee liidest.

Standardvarustusse kuulub veeliidese voolik, kannutäitmine, annustelugeja, veefilter. Riviera Mini standardvärv on tumehall, saadaval on ka valget värvi mudel.

Lisavarustuse kirjas on aluskapp, elektrooniline rahalugeja, termoskannud, vabamüügi võti. Lisatasu eest paigaldatakse automaadile seade, mille abil saab jookide eest tasumisel kasutada maksekaarte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing