• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Automaat hoiab kulusid kokku

  Hollandis valmistatud joogiautomaat Riviera Mini sobib enim väikestesse büroodesse, kus tarbijaid on 10--40 või ettevõtteisse, kus vajatakse jookide hajutatud pakkumist. Aparaat kasutab kvaliteetset filtrikohvi, doseerib seda täpselt, kasutab jookide valmistamisel 96kraadist vett ja filtreerib läbi puhta filtripaberi.
  Tass kohvi valmib Rivieras alates seitsmest grammist kohvipulbrist. See teeb ühe topsi omahinnaks ca 80 senti, tavalise kohvikeetjaga võrreldes säästetakse ka 3--4 grammi toorainet. Masin kasutab kohvipulbrit, mis on peenema jahvatuse ja tugevama röstiga, võib kasutada ka tavalist filtrikohvi.
  Ühe täitega valmistab automaat 150--250 tassitäit kohvi. Riviera Mini võimaldab pakkuda kohvi ka suuremas kruusis või kannus. Aparaate toodetakse kolme mudelit, millest esimesega saab lisaks teele või filtrikohvile valmistada ka espressot ja kuuma vett. Teise mudeli puhul lisandub kakao või capuccino. Kolmas mudel sarjast Riviera Mini on kõige täiuslikum, pakkudes ka espressokakaod, koorekakaod, suhkrut ja koort. Kõikidel mudelitel saab valida filtrikohvi ja espressot viie kangusastmega.
  Riviera Minis on pesuprogramm, automaati on lihtne täita ja puhastada. Riviera annab ise märku hoolduse vajadusest.
  Ka on Riviera Minisse võimalik paigaldada rahaseade. Selle abil saab osaliselt, täies ulatuses või kasumiga sisse nõuda toodete maksumuse. Müügiautomaat on varustatud programmiga, mis peab raamatupidamislikku arvestust, et anda ülevaade automaadi tehingutest.
  Aparaat kasutab 220voldist maandatud elektriliidest ja pooletollise parempoolse väliskeermega külma vee liidest.
  Standardvarustusse kuulub veeliidese voolik, kannutäitmine, annustelugeja, veefilter. Riviera Mini standardvärv on tumehall, saadaval on ka valget värvi mudel.
  Lisavarustuse kirjas on aluskapp, elektrooniline rahalugeja, termoskannud, vabamüügi võti. Lisatasu eest paigaldatakse automaadile seade, mille abil saab jookide eest tasumisel kasutada maksekaarte.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.