• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Neste: aastas kuus bensiinijaama

  «See on meie eesmärk -- üle riigi 30 jaama,» kinnitas Risto. Samas tõdes ta, et firma kolme aasta arenguplaani aastani 2000 tuleb iga aasta täpsustada, mida firma juhtkond praegu ka teeb. Seetõttu on Risto sõnul praegu ennatlik uute jaamade ehitusest lähemalt rääkida. «Aga me hindame Eestit kui koduturgu,» tähendas ta.
  Praegu on Nestel Eestis 24 bensiinijaama, viimane avati eile Tallinnas Lasnamäel. Jaemüügi turuosaks hindas Ilkka Risto 13--15 protsenti, mida on eesmärk suurendada. Risto sõnul ei saa öelda, et Neste turuosa on kasvanud Statoili või mõne teise firma arvel. «Pigem oleme võitnud tüki kõigilt konkurentidelt,» tähendas ta.
  Hulgimüügis hindas ta Neste turuosaks Eestis umbes 50 protsenti.
  Seoses firma sünnipäevaga alandas Neste eile kolmeks päevaks bensiini liitri hinda 50 sendi võrra, hinnalangusega läks kaasa ka Statoil. «See hinnamuutus oli natuke liiga suur, et mitte reageerida,» põhjendas ASi Eesti Statoil peadirektor Epp Kiviaed BNSile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.