16. september 1998 kell 22:00

Puuteekraanilt juhitav koopiamasin

allikas Office Economicus

Peagi Eesti turule jõudev digitaalne keskmise suurusega koopiamasin Konica 7033 sobib omadustelt suurfirma osakonda. Sellega saab printida, paljundada ja skaneerida. Esimese koopia annab ta 90 sekundilise soojendusaja järel kuue sekundiga.

Kopeerida võib Konica 7033 tavaliselt paberilt, avatud raamatust ja kolmemõõtmeliselt objektilt. Paljundada saab paberi mõlemale poolele. Seejuures võimaldab Konica 7033 kuni kaheksa lehekülge eri dokumente vähendada kokku ühele leheküljele. Suurendada ja vähendada saab vahemikus 25--400 protsenti, liikudes edasi ühe protsendi võrra. Originaaldokumendi maksimaalne suurus võib olla formaadis A3 ja minimaalne suurus A5.

Hea omadus on Konica 7033 puuteekraan, mis lihtsustab oluliselt aparaadiga ümberkäimist. Ekraanil on mitu menüülehekülge, lisaks põhimenüüle ka abimenüü ja masinas tekkinud vigu näitav menüü. Igal menüül on ka alammenüüd.

Uus digitaalne koopiamasin ühildub nii PC kui Mac-tüüpi arvutiga ja sobib võrguprinteriks. Masina mälu on 16 megabaiti (90 A4-formaadis lehekülge), seda saab laiendada 80 megabaidini.

Hetkel kuum