Esimene Eesti advokaadibüroo esindus Euroopa Liidus

13. oktoober 1998, 00:00

Kui ei ole just priiskamise soovi, läheb ühe töökoha käima panemine Brüsselis maksma 0,5 mln Belgia franki (190 000 krooni). Heta esindus, mis asub kesklinna piirkonnas, maksab ruutmeetri eest renti keskmiselt 500 Belgia franki (190 krooni) kuus.

Esimeses Eesti advokaadibüroo esinduses Euroopa Liidus töötab alaliselt üks advokaat, Tarmo Sild, kelle valdustes on üks töö- ja üks nõupidamiste ruum.

Praegu on Heta Brüsseli esindusel tulnud üksikutel Eesti klientidel aidata lahendada konflikte, mis tekivad välisfirmaga lepingulistes ärisuhetes. Et Eesti advokaadibüroo saab Euroopa Liidus tegutseda ainult esindusena, vahendab Heta oma kliente Brüsseli kolleegidele. Samas saavad väliskliendid Brüsseli esindusest Eestit puudutavat teavet ja õigusabi.

Kaido Pihlaka partnerid Heta büroos on vandeadvokaadid Andres Aavik, Üllar Talviste ja Simon Levin.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing