• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SAS vallutab Baltimaid

  SAS tahab suurendada lendude arvu kahelt korralt päevas neljale või viiele. Liini hakkaks teenindama seniste suurte asemel väiksemad lennukid. Eesti esinduse piirkonnadirektor Peder Alming ütles, et kolmest Balti riigist on SASil kõige paremini läinud Eestis.
  SASi president Jan Stemberg ütles, et konkurentsi tihenemine avatud lennuturu tingimustes sundis firmat ette võtma viimase 20 aasta suurima muutuse: koos uute lennukite tulekuga uueneb märtsis kogu firma imagologost meeskonna vormiriieteni. Lähiaastail ostab SAS 55 uut lennukit, neist esimesed kaheksa esimese aasta jooksul.
  Estonian Airi asepresident Toomas Leis ütles, et ei näe võimalust, kuidas konkurent saaks lendude arvu Tallinna--Stockholmi ja Tallinna--Kopenhaageni liinil suurendada.
  «1996. aasta lõpul Eesti ja Taani transpordiministri vahel sõlmitud leping pani paika 12 lendu nädalas mõlemal liinil ja sellest pole võimalik üle astuda,» lausus Leis.
  «Baltimaad on meie koduturg ja tahame koos Lufthansaga jätkata aktiivset tegevust,» ütles SASi asepresident Vagn Sørenson hiljaaegu Stockholmis toimunud pressikonverentsil.
  Sørensoni sõnul kasvab lennufirma läbimüük Balti riikides 20 protsenti aastas ja sellist tempot tahetakse säilitada edaspidigi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.