Mõni luksusjaht on veel soetamata

30. oktoober 1998, 00:00

Niipea kui valitsus või parlament on teatanud mingist toetusest talunikele, on sellele kohe järgnenud töötlejate omapoolne «heategu». Nii ka nüüd: Ühinenud Meiereid langetab (kolmandat korda sel sügisel) 4. novembrist taas piima kokkuostuhinda 1.70-lt 1 krooni ja 25 sendini.

Kauplustes pole millegipärast piima ületootmist ega hinna õgvendamist seni tunda olnud -- linnainimene maksab piimaliitri eest ikka 6.20. Kui pärast märgitud tärminit linnapoepiim ikka sama palju maksab, hakka või arvama, et mõni piimatööstuse omanik pole veel saavutanud oma sissetulekute n-ö kriitilist massi, mis on hädavajalik näiteks luksusjahi soetamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing