• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vihatud reklaam kaob

  Firma on enesele lõpuks aru andnud, et Pampersi mähkmete, Always'i hügieenisidemete ning Arieli pesupulbri reklaamklipid on Põhjalas ühed kõige enam vihatud reklaamid.
  «Usun, et paljud meie kaubamärgid oleksid leidnud soojemat vastuvõttu, kui oleksime Põhjalas kasutanud teist liiki reklaami,» ütles P&G kontserni juht John Pepper.
  Skandinaavia tarbija on haritud ja skeptiline ega armasta puust ette tehtud lahendusi. Seepärast kavatseb P&G suurendada klippide informatiivsust ning kujutada neis edaspidi inimesi, kellega tarbijail on end kerge samastada.
  Samas on maailma suurimal reklaamiandjal rida reklaame, mis on leidnud Skandinaavias väga head vastuvõttu -- Vicksi köhakommid, Clearasili nahahooldusvahendid ja Pringles'i kartulikrõpsud.
  Nüüd tahab P&G Skandinaavias avada USA ja Suurbritannia kõrval oma kolmanda ideekeskuse, kuhu koondatakse kõik alates tootearendusest kuni uute reklaamide ning internetimüügi katsetusteni välja.
  P&G turustab oma tooteid 140 riigis, kulutades turustusele igal aastal ligi 20% käibest. Mullu ulatus firma käive 37,5 mld dollarile.
  Autor: DI
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.