• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Neste hinnasõda Rapla müüjaga

  Hepa ja Neste hinnavõitlus algas selle kuu algul, kui hoolimata kütuse aktsiisi tõusust koos käibemaksuga ligi 60 senti liitri kohta bensiini 95E müügihind Raplas hoopis langes.
  Hinnasõja põhjus on väidetavalt selles, et linna bussijaama korrastada lubanud Hepa rajab bensiinijaama linna soodsaimasse paika Tallinna maantee alguses Neste jaama naabrusesse ja on lükanud tagasi Neste pakkumise bensiini hinda kooskõlastada.
  Hepa ainuosanik Helmet Palm eile telefonile ei vastanud. Varem on ta kinnitanud, et ei kavatse Neste pakutud hinnasõjas järele anda ja elab maakonna ülejäänud nelja tanklaga üle ka Rapla bensiinijaama odava müügi.
  Neste Eesti jaemüügijuht Heikki Vuorinen ei vastanud eile telefonile, sest oli nõupidamisel Helsingis, tema assistent Rapla hinnasõda kommenteerida ei soovinud.
  Eelmisel nädalal kinnitas Vuorinen, et Neste läks pärast ümberehitatud automaattankla avamist kuu tagasi kaasa Hepa alustatud hinnalangetamisega. Samas tõdes ta, et Nestegi ei saa kaua müüa Raplas bensiini Tallinna terminaali hulgihinnaga.
  «Kui hinnas on kroon vahel, siis kasumi teenimisega nad küll ei hiilga,» kommenteeris Alexela jaemüügijuht Indrek Randveer. «See on rohkem heategevus,» märkis ta.
  «Neste paneb kaua vastu, sest ta on maaletooja,» kommenteeris olukorda Raplas konkureeriva ASi NB Tanklad juht Ain Kuusik. Tema kinnitusel on Neste ja Hepa võidelnud Raplas varemgi, aga see pole kestnud nii pikka aega ega olnud nii suure hinnalangusega.
  Turuvõitluse tagajärjel ei saanud aktsiisitõusu ajal bensiini hinda tõsta ka ülejäänud Rapla bensiinijaamad. Nii müüb AS NB bensiini 95E endiselt hinnaga 5,85 krooni, kütuse läbimüük on vähenenud ööpäevas 700 liitri ehk ligi kolmandiku võrra.
  Autor: Koit Luus
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.