Indrek Kald • 6. jaanuar 1999 kell 22:00

Simpel kopeeriti Q GSMilt

Jõulukuule omaselt algas detsember sidefirmade teadetega kõnehindade ajutisest alandamisest.

Teist aastat järjest langetas Radiolinja oma võrgusisese kõne MeieHinna tavatelefoni kohaliku kõne tasemele. Eesti Mobiiltelefon andis iga võrgusisese kõne kolmanda minuti tasuta. Iseküsimus, kui paljudel telefonikasutajatel mobiilikõned tavaliselt nii kaua üldse kestavad.

Kui Q GSM tõi kevadel turule uue toote -- kõnekaardi, siis teatas EMT, et nende klientidel selle vastu huvi puudub. Nüüd pidi EMT siiski konkurendi edule vastukaaluks ka oma kõnekaardi turule tooma. Q GSMi esindajate sõnul on aga EMT kõnekaart Simpel üks-ühele nende pealt maha kopeeritud.

Kõnekaardi kasutaja ei pea sõlmima liitumislepingut, tal ei tule maksta kuumaksu ja talle ei saadeta arvet. Raha kulub ainult telefoniga rääkides. Prognooside kohaselt hõlmab kõnekaart peagi ligi poole maailma mobiilsideturust.

Hetkel kuum