• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Akropol A ja Alarmtec turvafirmade liidust ära

  «Praegu ei ole enamik liidus olevaid firmasid seaduse järgi turvafirmad,» rääkis Akropol A peadirektor Urmas Piir. Tema väitel on turvaettevõtete liidu juhatuses esindatud kolm ehitusettevõtet, kellel puudub turvafirmana litsents.
  Turvaettevõtete liidu juhatusse kuuluvad ESS Grupi, Securitas Eesti, Eltroni, Alarm Esti ja Lexel Elektrimaterjalide esindajad. Viimane firma tegeleb elektrimaterjalide hulgimüügiga.
  «Kui me ei kuulu juhatusse, ei saa asju tegelikult mõjutada,» lausus Piir. «Meie huvid on läinud laiali.» Piir väitis ka, et turvaettevõtete liidus valitsevad praegu pinged ja suurte turvafirmade hääl ei kosta sealt piisavalt välja.
  ESS Grupi avalike suhete juht Indrek Lindsalu põhjendas Akropoli ja Alarmteci sammu sellega, et kuna ESS on turvaettevõtete liidus esindatud ja Akropol A ning Alarmtec on ESSiga seotud, ei ole neil firmadel tarvis liidus eraldi olla. «Reaalselt liidus olemine ei anna midagi,» väitis Lindsalu.
  Turvaettevõtete liidu tegevdirektor Veiko Jürisson lausus, et kahe olulise turvateenuseid pakkuva firma liikmestaatuse lõpetamine mõjutab organisatsiooni negatiivselt. «Mida rohkem firmasid liidus, seda parem,» sõnas Jürisson.
  Eesti turvaettevõtete liidus on praegu 14 liiget. ESS Grupp moodustab kogu turvateenuste turu käibest 40 protsenti, Alarmtec 8 protsenti ja Akropol A 7 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.