• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turunduskirjanduse müük vähenes maikuus märgatavalt

  Turundusraamatute müük vähenes maikuus varasemate kuudega võrreldes peaaegu mitu korda. Turunduskirjanduse müügi liider Rahva Raamat müüs enim Vambola Raudsepa «Finantsjuhtimise aluseid», kuid muid raamatuid osteti neilt kümme ja vähem. eksemplari. Varasemate kuude tulemustele jäävad need näitajad alla.
  Mais ostetigi enim Tartu Ülikooli õppejõu Vambola Raudsepa raamatut «Finantsjuhtimise alused», mis võlgnes osa oma müügiedust kindlasti ka skandaalile. Raudseppa süüdistati selles, et ta kasutas oma teose kokkukirjutamisel üliõpilaste töid ilma neilt luba küsimata. «Finantsjuhtimise aluste» edu teine põhjus oli suhteliselt laiahaardeline sisu.
  Teise positsiooni hõivas edetabelis Ann Vihalema «Marketing. Hind, müük, reklaam». Tallinna Tehnikaülikooli õppejõu mullu ilmunud teos oli jaanuaris ja veebruaris edetabeli tipus, viimasel kolmel kuul on ta pidanud liidripositsiooni loovutama. Siiski on Ann Vihalem oma õpikutega olnud pidevalt Eestis turunduskirjanduse ostjate lemmikute seas.
  TOPis 5. kohal olevat raamatut «Rahvusvaheline ja EL majandus» müüs Akadeemiline Raamat maikuus kõigest ühe eksemplari. Poe juhataja Ene Tiidelepp nimetas selle põhjusena raamatu kõrget hinda.
  Vt. ka tabel
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Eesti sadamate kaubamaht kasvas üheksa kuuga jõuliselt
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Bolti ja Pipedrive'i loojad investeerisid Eesti idusse, kes võistleb Amazoni ja Google'iga
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.