• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EEA valib ostjat Riigiressursside Keskusele

  Liiva hulgiladude ühe omaniku Trade & Invest ASi esindaja Toivo Külaviiru sõnul on nende tehtud 60 miljoni kroonine pakkumus kõige kõrgema hinnaga.
  «Tegime pakkumuse kliendi nimel, kes on meie tegevusega tihedalt seotud,» ütles Külaviir.
  Ametlikult kinnitamata andmetel on Riigiressursside Keskusele tehtud kokku kuus ostupakkumist, ülejäänud pakutavad hinnad jäävad vahemikku 15--40 miljonit krooni.
  Riigiressursside Keskust üritatakse müüa teist korda, sest eelmine pakkumine ei rahuldanud EEA nõukogu.
  Riigiressursside Keskuse põhitegevusalaks on julgeolekuvaru hoidmine ja haldamine.
  Veel arutab EEA nõukogu selle aasta erastamisprogrammi muutmist seoses riigikogu otsusega erastada Eesti Raudtee erastamisseaduse alusel, samuti lülitatakse programmi majandusministri ettepanekud Eesti Põlevkivi erastamise kohta.
  Programmi on kavas lülitada samuti ASi Liviko ülejäänud 21 protsendi aktsiate erastamine.
  EEA nõukogu arutab Tapa linnas ja Pärnu maakonnas asuvate riigivarade munitsipaliseerimist.
  AS Nelimet, AS Kuusalu Tehas ning AS ATV & TAV Grupp taotlevad EEA nõukogult erastamisel võetud investeerimiskohustuste ajatamist või vähendamist.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.