4. juuli 1999 kell 22:00

Kahepalgelisuse musternäidis Tiit Vähi

Ekspeaminister Tiit Vähi on teinud endast kahepalgelisuse musternäidise. Kui Äripäev palus Vähil hinnata Laari valitsuse tööd esimesel 100 päeval, pidas ta õigeks hoiduda igasugustest poliitilistest kommentaaridest, öeldes: »Mina olen nüüd tööstur ja olen põhimõtteliselt otsustanud mitte olla poliitikas, sest ei saa olla kahes kohas korraga -- äris ja poliitikas.» Vähi sõnadel pikka iga polnud -- läinud reede esines ta kui Koonderakonna aseesimees Postimehes pikema «möödalaskmiste analüüsiga», kui kasutada Vähi enda väljendit. Äripäeva silmis kannatas selle mehe, kelle nime ette on nüüd äärmiselt riskantne mingit tiitlit kirjutada, maine tublisti -- ei saa ju usaldada ini-mest, kelle sõnadel pole ütleja endagi jaoks mingit väärtust.

Hetkel kuum