• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Norma pakub endiselt huvi

  Teisipäeval pidurdus viimaste nädalate jooksul toimunud tõus. Esmaspäeval võis märgata käibe langust, mis viitas ilmselgelt turu vajadusele veidi hinge tõmmata. Teisipäevases languses, mille kutsus esile suhteliselt mõõdukas kasumivõtt, kaotas Talse indeks 1,21% ning Äripäeva indeks taandus 0,91% võrra.
  Põhinimekirja kõige suuremaks langejaks jäi teisipäeval Merko Ehitus, mille aktsia odavnes püsiva müügisurve tõttu 3,45 protsenti. Aktsia hind alustas päeva siiski järsu hüppega, kuid paari suurema aktsionäri müügikorraldused tegid oma töö, surudes aktsia hinna päeva lõpuks miinuspoolele. Radissoni hotelli ehitusleping peaks aga mõjutama Merko hinda lähitulevikus positiivselt. Vaadates järsku tõusu juulikuust, pole ka ime, et hetkel toimub korrektsioon.
  Viimastel nädalatel rohkelt tähelepanu pälvinud Norma aktsia jätkab oma uue hinnataseme otsimist. Optimistlikumad investorid näevad Norma hinda praegusest tasemest veelgi kõrgemal.
  Teisipäeva kõige aktiivsem oli Hansapanga aktsia, millele kuulus peaaegu pool kogu börsi päevakäibest. Hansapanga aktsia hind peaks mitmete maaklerite arvates stabiliseeruma umbes 80 kroonil. Hansapanga aktsia hind libises päeva lõpuks 2,39 protsenti madalamale ning omanikku vahetas 97 500 aktsiat.
  Lisanimekirjas paistis silma viimasel ajal end tugevast küljest näidanud Saku õlletehase aktsia, mis lõpetas 0,79protsendise tõusu järel 50,9 kroonil. Käive jäi aga kahjuks kesiseks, käest kätte käis ainult 13 116 aktsiat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.