• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tulemused olid meelepärased

  Tallinna börs jätkas eile positiivses meeleolus. Äripäeva indeks liikus tänu tõusvatele hindadele 0,49% kõrgemale, Talse kosus 0,47% ning lõpetas päeva 117,32 punktil. Tallinna börsi käive jäi suveperioodile iseloomulikult väikeseks, vaid 12,1 miljonit krooni.
  Turg reageeris nii Hansapanga kui ka Norma tulemustele hästi. Norma jätkas tõusu, saavutades käesoleva aasta uue rekordtaseme. 8,52protsendine tõus lükkas Norma hinna 34,4 kroonile, päeva kõige kõrgem hind oli 34,50 krooni. Käibelt teisel kohal olnud Norma aktsiaga kaubeldi eile 2,8 miljoni krooni eest.
  Positiivselt reageeriti ka Hansapanga tulemustele. Hansapanga aktsiaga kaubeldi tema kohta aga suhteliselt tagasihoidlikult ning omanikku vahetas vaid 57 088 aktsiat. Päeva kõrgeimaks hinnaks registreeriti börsisüsteemis 83,75 krooni. Sellel hinnatasemel vahetas omanikku 500 aktsiat.
  Merko oli eile põhinimekirja edukaim, kerkides nõrgenenud müügisurve tagajärjel 11,88%.
  Põhinimekirja ainsaks langejaks jäi seekord Ühispanga aktsia, mis libises allapoole 2,02 protsenti ning lõpetas 26,65 kroonil. Aktsiaga kauplemine oli hämmastavalt tagasihoidlik ning päevakäibeks jäi vai 578 000 krooni.
  Norma ning Hansapank peaksid püsima endiselt investorite tähelepanu keskpunktis. Jälgida tasuks veel endiselt ülesmäge rühkivat lisanimekirjas noteeritud Saku õlletehase aktsiat, mille hind kerkis suhteliselt aktiivse kauplemise tulemusel 3,92 protsendi võrra.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Hans H. Luige trükikoda saab uue juhi
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Raadiohommikus: veresaun börsidel, restoraniäri eluspüsimine ja nõuanded ettevõtjale
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.