22. juuli 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Kolmikliit puhastagu kõigepealt oma read

Eesti Päevaleht kahtlustab, et paljud Tallinna linnavolikogu liikmed saavad ümbrikupalka. Reformierakonna Tallinna linnapea kandidaat, linnavolikogu liige Rein Voog möönab: «Selge on see, et Eesti Vabariigis ümbrikupalgad toimivad.» Rein Voog ütleb, et kolmikliit on asunud tegema tõsiseid samme selle probleemi lahendamiseks. Igati kiiduväärt ettevõtmine, ainult et Äripäev soovitab kolmikliidul esimese sammuna teha suurpuhastus oma ridades, sest ka valitsusliidu erakondades on ümbrikupalga saajaid -- Tallinna volikogu fraktsiooni Parempoolsed ja Mõõdukad liige Jüri Liim.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt