Kinnisvarafirmad valisid andmebaasi

EKFLi infotehnoloogia töögrupi juht Aivar Haava ütles, et andmebaasiga ühineb osa EKFLi liikmeid, mis peaks veelgi suurendama andmebaasis olevate pakkumiste arvu. Praegu on andmebaasi koduleheküljel http://kinnisvara.www.ee ligikaudu 1500 pakkumist.

REBASE andmebaasi omanikfirma OÜ Dolmonde juhataja Ingmar Pappel ütles, et REBASE kodulehekülge külastab nädalas umbes 2000 inimest, Kuldse Börsi koduleheküljel on sama näitaja 4500--5000.

EKFLi büroo juhataja Epp Immato sõnul on REBASE baasiga ühinenud juba 12 kinnisvarafirmat.

Haava ütles, et liit on oma andmebaasi soovinud luua alates asutamisest, aga see on kulukas. Haava sõnul ei saa REBASE tasu. «Leppisime kokku, et kui andmebaasi soovitakse arendada, siis liidu liikmed saavad eelisjärjekorras osanikeks,» rääkis ta.

Autor: ÄP

Hetkel kuum