ÄP fototoimetus • 26. august 1999 kell 22:00

Päeva Villa kannab endas imperaatori suursugusust

E--P kl 12--22

40 kohta, väljas söömise võimalus

privaatruum 16-le

tasuta parkimine Haapsalu, Lai 7 info (247) 3 36 72

Olete te lapsena mänginud printsi ja printsessi? Armastate te mugavust ja elegantsi? Meeldib teile rahulik miljöö ja ilus vaade merele?

Siis olete õiges kohas, Päeva Villas imperaatori söögitoas, kus silmade ees avaneb minevik tänapäevas -- Veneetsia spiraaliga lauad, toolid, kummut peegel. Spetsiaalselt tellitud kardinad andmaks edasi kohtumist minevikuga.

Teil on kõht tühi? Valida saate 10 prae vahel hinnavahemikus 48--130 krooni. Olgu öeldud, et võõrustajate sõnul on külaliste vaieldamatuks lemmikuks praetud lõhe ?ampinjonidega hinnaga 66 krooni. Eraldi tasuks tähelepanu pöörata «munamenüüle». Muna pakutakse Päeva Villas koguni seitsmel erineval moel, hinnad mahuvad 20--26 krooni piiresse.

Soovite midagi kergemat? Kas 12kroonist kana-nuudlisuppi või 19kroonist köögiviljasuppi krevettidega või otsustate hoopis salati kasuks? Valik on tõepoolest mitmekesine. Salateid on üheksa sorti, hinnaga 6--28 krooni. Ja kui te armastate maiustada, siis leiate kindlasti endale midagi meelepärast magustoitude hulgast. Magustoitude hinnad jäävad 14--17 krooni vahele. Kui teil peaks tekkima tahtmine sauna minna, on seegi võimalus olemas. Sauna esimene tund maksab 120 krooni, edaspidises saab juba kokku leppida. Sauna tarvis on Päeva Villas olemas koguni eraldi saunamenüü.

Katariina stiilis söögituba on suurepärane koht, kus pidada ärilõunaid.

Autor: ÄP

Hetkel kuum