• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Konkurendid lähenevad

  «Kohtusin Eesti Meedia presidendi Hans-Erik Matrega paar nädalat tagasi Kopenhaagenis,» tunnistas Hans H. Luik. «Ekspress Grupi ja Schibstedi kontaktid on seni olnud peaaegu olematud, sellest annab tunnistust ka hinnasõda turul.»
  Hans H. Luik lisas, et meediakontsernid on asunud kooskõlastama vaateid selle kohta, milliseid väljaandeid Eesti lugejad vajavad ja kui palju on lugejad valmis nende eest maksma.
  «Mingeid sarnaseid arusaamu ajakirjade Seltskond ja Kroonika või Õhtulehe ja Sõnumilehe liitumise kohta meie firmadel praegu küll ei ole,» välistas Luik edasisi spekulatsioone. «Norrakatega on meeldiv arutada turu üldist arengut, kuid konkreetsetes kirjastusasjades on nad sama enesekindlad kui meiegi.»
  Bonnier AB kontserni kuuluva Ekspress Grupi teise osaniku Dagens Nyheter Internationali president Lars-Gösta Julin kinnitas samuti, et firmad ei pea läbirääkimisi mõne väljaande ülevõtmise asjus. Samas tunnistas ta, et Ekspress Grupi esindajad on Schibstedi esindajatega kohtunud.
  «Meie korporatsioonidel on palju ühist ja me arutlesime probleeme, mis on praegu Eesti meediaturul,» lausus Julin.
  Julin märkis, et kui keegi tahaks Ekspress Grupile mõne väljaande müüa, oleks nad huvitatud. «Ühendada kaks suurt meediafirmat, Eesti Meedia ja Ekspress Grupp, oleks Eesti jaoks vale,» ütles Julin.
  Hans H. Luige sõnul toimub Ekspress Grupi ja Eesti Meedia esindajate järgmine kohtumine Adaveres. «Niisiis saab lugeja veel mõnda aega nautida neid miljonilisi kinke, mida meie firmad jagavad ajakirjandusväljaandeid superodavalt müües,» nentis ta.
  Eesti Meedia, kes on ajalehtede Postimees ja Sõnumileht, Ajakirjade Kirjastuse ja nelja maakonnalehe omanik, sai esimesel poolaastal 22,2 miljonit krooni kahjumit. Ajakirjade Kirjastusele toovad kahjumit ajakirjad Tervis, Stiina ja Luup.
  Ekspress Grupi väljaanne Eesti Ekspress teenis seitsme kuuga 3,14 miljonit krooni kasumit ja Ekspress Grupi osalusega Eesti Päevaleht sai kuue kuuga 2,5 miljonit krooni kahjumit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.