ÄP fototoimetus • 5. september 1999 kell 22:00

EMV finantsjuht kaalub ametist lahkumist

Siimann ütles eile, et ta pole veel lahkumisavaldust sisse andnud. «Praegu pole minu lahkumine veel 100 protsenti kindel, mistõttu ma ei soovi midagi kommenteerida,» ütles Siimann. «Kõik on võimalik,» lisas ta.

ASi EMV juhatuse esimees Jaanus Otsa ütles, et ta on Siimanniga lahkumisest rääkinud. «Ta on saanud mitu pakkumist,» kinnitas ta. «Tänu Siimannile on EMV finantsid korralikult kontrolli all, see etapp on tal EMVs läbi,» lausus Otsa. «Küsimused on, kas EMV vajab praegu nii kallist finantsjuhti ning kas EMVs töötamine pakub Siimannile veel motivatsiooni,» rääkis Otsa. «EMV-l ei juhtu sellest midagi, kui Siimann peaks lahkuma, kuid mina ei aja teda küll minema,» kinnitas Otsa.

Autor: ÄP

Hetkel kuum