Väinu Rozental • 13. oktoober 1999 kell 22:00

Valga transpordifirma maailma mainekamate seas

Euroopas raudteevedusid ekspedeeriv Valga firma Estreftransservice pääses 42 maailma edukama transpordiettevõtte hulka, rääkis ettevõtte põhiomanik ja juhataja Eduard Koger. Auhinnad maailma mainekamatele transpordifirmadele andis kaks nädalat tagasi Madridis üle Hispaania transpordiminister.

Tänavusel konkursil tõsteti Estreftransservice esile ainsa Balti riikide transpordiettevõttena.

Koger ei osanud öelda, kuidas sattus tema firma auhinnakomisjoni huviorbiiti. «Tundub, et olulised ei olnud niivõrd ettevõtte finantsnäitajad, kui osalemine rahvusvahelises transpordisüsteemis,» rääkis Koger.

Estreftransservice ekspedeerib umbes miljon tonni kaupu aastas ja teenindab üle 2000 kliendi.

Piirkonniti hõlmab Estreftransservice'i tegevus 49 protsendi ulatuses SRÜ riike.

Estreftransservice'i grupi ettevõtete aastakäive ületab 300 miljonit krooni.

Hetkel kuum