• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartus aktiivsus väike

  «Päev läbi on olnud justkui vaikus enne tormi,» iseloomustas Tartu Ülikooli majandusteaduskonna õppehoones asuva 2. jaoskonna esimees Regina Lelov. «Kardan, et seda tormi täna ei tulegi.» Kui eelvalimiste ajal oli märgata, et Tartus elavad üliõpilased, siis valimistepäeval ei ole noori peaaegu üldse käinud, kurtis Lelov.
  Tartu Kroonuaia koolis asuva 16. valimisjaoskonna esimehe Tiina Kiviranna andmeil oli neil kella 16ks käinud valimas alla kolmandiku valijatest. Kiviranna sõnul elab nende piirkonnas Supilinnas väga palju vanureid. «Tänavu on üllatavalt vähe kojukutseid olnud,» ütles Kivirand.
  Tartu Raatuse gümnaasiumis asuva 3. valimisjaoskonna esimees Aleksei Va?anov hindas valimisaktiivsust kõrgemaks kui kevadistel riigikogu valimistel. «Meil on üle kolmandiku valijaist oma kodanikukohuse täitnud,» rääkis Va?anov eile kell viis.
  Isamaaliidu ja Reformierakonna valimisstaapides valitses eile pärastlõunal vaikus. «Täna on meie kandidaatidel juba lõõgastumishetk,» vabandas Reformierakonna Tartu piirkonna nõunik Toivo Kreek. Kreegi sõnul nad valimistulemustest rääkides õhulosse ei ehita. «Loodame jääda eelmiste valimiste tasemele,» jäi Kreek napisõnaliseks. Kreek ei soostunud ütlema, kui palju raha kulus Reformierakonna Tartu piirkonnas valimiskampaaniaks.
  Isamaaliidu Tartu kontori valimisjuhi Tex Vertmanni sõnul tegutses neil ainsana Tartus oma valimiskeskus, kus valijad said tööpäeviti kohtuda Isamaaliidu kandidaatidega. «Kevadised valimised näitasid, et see õigustas end,» lootis Vertmann head tulemust ka kohalikel valimistel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,