• Jaga lugu:

  Poola reformiminister jäi ametisse edasi

  President ei kinnitanud reformi üksikisiku tulumaksu alandamist puudutavat osa, väites, et see on kiirustades parlamendist läbi surutud ning kasulik eelkõige elanikkonna jõukamatele kihtidele. Küll aga allkirjastas ta ettevõtete tulumaksu alandamist puudutava osa, mille järgi praegu 34% maks alaneb 2004. aastaks järk-järgult 22 protsendile.
  Varem oli Balcerowicz lubanud tagasi astuda, kui president maksureformi ei kinnita. See oleks aga tõenäoliselt tähendanud parempoolse vabadusliidu lahkumist valitsuskoalitsioonist ja ennetähtaegseid valimisi. Valitsevate meeleolude juures oleks need ülekaalukalt võitnud vasakjõud.
  Balcerowiczi otsus ametisse jääda rõõmustas finantsturge, mis kartsid, et reformimeelse ministri lahkumine teeb lõpu rangel kokkuhoiul põhinevale majanduspoliitikale. Minister võitis lääne poolehoiu 90. a «?okiteraapiaga», mis lõi aluse Poola kiirele majanduskasvule.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Idufirma juht: kolmandast lainest sõidetakse lihtsalt läbi
Koroonahirmu enam eestlastes pole, sest rahvast on nii palju hirmutatud, aga kõige suuremad hirmud ei teostunud. Kolmanda laine ajal keegi enam piduripedaalile ei vajuta. Ilmselt sõidetakse sellest hooga läbi, ka riigi piirangutest vaadatakse mööda, kui võimalik, kirjutas idufirma Iffent tegevjuht Paavo Pärn Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Koroonahirmu enam eestlastes pole, sest rahvast on nii palju hirmutatud, aga kõige suuremad hirmud ei teostunud. Kolmanda laine ajal keegi enam piduripedaalile ei vajuta. Ilmselt sõidetakse sellest hooga läbi, ka riigi piirangutest vaadatakse mööda, kui võimalik, kirjutas idufirma Iffent tegevjuht Paavo Pärn Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Nädala lood: leidlikud söögikohapidajad, skeemitaja pääses suurest nõudest ja tippinvestorite strateegiad
Sel nädalal sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas leidlikud söögikohapidajad meelitavad inimesi linnast välja ning kuidas skandaalse mainega Kristian Kesner pääses suurest nõudest. Samuti kogus Äripäev kokku Eesti ja välismaa tippinvestorite investeerimisstrateegiad.
Sel nädalal sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas leidlikud söögikohapidajad meelitavad inimesi linnast välja ning kuidas skandaalse mainega Kristian Kesner pääses suurest nõudest. Samuti kogus Äripäev kokku Eesti ja välismaa tippinvestorite investeerimisstrateegiad.