• Jaga lugu:

  Maailma rikkaim jalgpalliklubi

  1997.--98. a hooajal ulatusid klubi sissetulekud ligi 2,2 miljardile Eesti kroonile, kirjutab jalgpallileht Four Four Two viitega audiitorfirmale Deloitte & Touche. See on 20 protsenti kõrgem kui teisel kohal oleval Madridi Realil.
  Esimese 20 rikkama klubi hulka pole mahtunud ühtegi klubi väljastpoolt Euroopat. Samas on seal esindatud üheksa Briti saarte klubi. Esimese kümne hulgas on neli inglise klubi.
  1997.--98. a hooaeg on viimane, mille osas on andmed maailma suurimate klubide kohta olemas. Ent sel aastal ei võitnud Manchester United ühtegi suuremat tiitlit. Viimasel hooajal tuldi aga nii Inglise meistriks kui karikavõitjaks ja võideti seejärel Euroopa meistrite liiga.
  Nii arvatakse, et kogutulud peaksid olema kasvanud vähemalt 111 miljonile naelsterlingile ehk 2,7 miljardile Eesti kroonile.
  Siiski võivad klubi liidrikohta ohustada kontinendi võistkonnad tänu tulusatele televisiooniülekannete lepingutele. 1997.--98. sai Manchester United televisioonilepingutest ligi 400 miljonit krooni. Kuid kolm juhtivat Itaalia klubi Juventus, Milan ja Inter on sõlminud individuaalse TV-lepingu, mis võib igaühele neist sisse tuua ligikaudu 855 miljonit krooni aastas.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.