23. detsember 1999 kell 22:00

Konservid, jood, arvuti ja aasta 2000

Arusaam eestlastest kui ettevaatlikust rahvast on põrmu paisatud -- siin elavad välismaalased ületavad meid ses lati kõrguselt. Õigemini süstivad neisse hirmu seoses aasta 2000 veaga nende emamaa esindajad -- saatkonnad Eestis. Soome saatkond soovitab osta konserve, patareisid, küünlaid, varuda vett, joodi (võimaliku kiirguse puhuks?!) jne jne. Niisiis on põhjanaabrid meile koha kätte näidanud ja see pole arenenud riikide seas. Ameeriklaste hirm «võrgu» võimalike vempude pärast seoses aastanumbri vahetusega ületab aga kõik. Bill Gates'i kodumaal on paanika sedavõrd suureks paisunud, et näiteks New Yorgi linnajuhid kavatsevad aastavahetuse punkris veeta. Kes julgeb enam väita, et eestlane on liiga ettevaatlik?

Hetkel kuum