Andrus Vaher • 24. aprill 2000 kell 9:33

Poole tunni pärast algab online-intervjuu Indrek Neiveltiga

Poole tunni pärast istub oma arvuti taha Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt, et kahe tunni jooksul vastata Äripäev Online lugejate küsimustele.

Küsimusi ootab online toimetaja aadressil online@aripaev.ee.

Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt on sundinud 17. märtsil 1967. aastal. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ehituse ökonoomika erialal ning omab magistrikraadi Stockholmi Ülikoolist panganduse ja finantseerimise erialal. Enne asumist Hansapanga juhatuse esimehe ametisse töötas Neivelt mitmel erineval ametikohal Hansapangas. Alates 1996 aastast kuni 1998. a lõpuni töötas Neivelt Hansapank Eesti peadirektori ametikohal. Hansapanga juhatuse koosseisu kuulub Neivelt alates 1994. aastast, aastail 1991-1996 töötas ta laenuosakonna manageri, hiljem laenudivisjoni direktori ning ettevõtete panganduse divisjoni direktorina. Neivelt on Hansabanka, Hansabankase kui ka Hansa Capitali nõukogu esimees.

Neivelt on abielus, peres on poeg Karl Indrek. Hobid: eelkõige spordihuviline, lemmikaladeks, mida ise harrastab, kergejõustik ja suusatamine.

Hetkel kuum