9. juuni 2000 kell 9:18

Koolitusfirma EM-International ja Eesti Kõrgem Kommerstkool ühinevad

Täna kirjutatakse alla Balti riikide suurima eraülikooli Eesti Kõrgema Kommertskooli (EBS) ja juhtiva koolitusfirma EM-International vahel leping, mille kohaselt EM-International tegutseb edaspidi EBS grupi koosseisus, teatas Eesti Kõrgem Kommertskooli avalike suhete osakond.

Selle tulemusena tekib Eesti koolitusturul uus tegija, mis ühendab endas akadeemilist ja rakenduslikku majandus-ja äriharidust andva ülikooli ja täiendkoolituse praktilise kallaku tugevad küljed. Loodava ettevõtte eesmärgiks on luua sünergiat Eesti ja rahvusvaheliste ettevõtete koolitusvajaduste täitmiseks. Harjumuspäraste ja traditsionaalsete õpetamise meetodite ja programmide kõrval vajab Eesti ettevõtluskeskkond uusi kontseptsioone ja lähenemisi, mis põhineb teadus- ja tootearenduspotentsiaalil ning ülikoolil on siin võrreldes traditsiooniliste koolitus- või konsultatsioonifirmadega eelis.

Hetkel kuum