Ülo Toomsalu • 13. juuni 2000 kell 7:10

Mähelased kardavad kodu kaotada

Kümmekond Mähe aianduskruntide omanikku nõuab täna tähelepanu Toompea lossi ees, sest seaduselünk ähvardab nad jätta katuseta pea kohal, kirjutab Sõnumileht.

'Me oleme lihtsalt selleks sunnitud,' ütles täna Toompeal meelt avaldava seltsi Mähe Kodu esindaja Ly Vilo. 'Ja ega me ei oskagi enam oma murega kuhugi pöörduda. Kõik me oleme tonnide viisi kirju ja avaldusi kirjutanud - omandireformiametile, linnavalitsusele ja ka riigikogule ja president Merile. Lahendust aga ei ole ikka veel.'

Õe ja tema kolme lapse kodu eest võitlev Ly Vilo kardab, et suvepuhkuste ajal laseb mõni omandireformiameti ametnik õe suvila kanda õigusjärgse omaniku kasuks kinnistusametisse ning krunt müüakse koos hoonega edasi uuele n-ö heausksele omanikule.

Hetkel kuum