19. juuni 2000 kell 10:20

Elektriraudtee toob jaanitulelised öösel tasuta Tallinna

Elektriraudtee paneb jaaniööl käiku öised lisarongid, mis toovad jaanitulelised öösel tagasi Tallinnasse, seejuures on sõit ?jaaniussidega? kõikidele reisijatele tasuta, teatas Edelaraudtee pressiteates.

Elektriraudtee paneb 23. juunil käiku kolm öist elektrirongi: üks sõidab Aegviidust läbi Kehra, teine Paldiskist ja kolmas Riisiperest läbi Keila Tallinnasse Balti jaama. Need öised lisarongid peatuvad kõikides peatuskohtades. Esialgse plaani kohaselt jõuavad rongid Tallinnasse umbes kell 5.30 hommikul, kui esimesed trammid, trollid ja bussid käima hakkavad. Nii saavad öiste lisarongidega Tallinna saabunud reisijad vajadusel edasi sõita linna ühistranspordiga.

Elektriraudtee ASi juhatuse esimees Andres Kesküla ütles lisarongide käimapanemist kommenteerides, et algatuse eesmärk on suurendada jaaniöise liiklemise mugavust ja turvalisust. ?Meiepoolse kingituse eesmärk on pakkuda autoomanikele võimalust jaaniööks auto koju jätta, et oleks vähem napsitanud roolikeerajaid ja loodetavasti ka vähem õnnetusi,? ütles Kesküla.

?Jaaniusside? sõiduplaani kohta saab teavet aadressilt www.elektriraudtee.ee, samuti elektrirongides ning jaamade ooteplatvormidel olevatelt teabetahvlitelt.

Hetkel kuum