Viktoria Korpan • 29. juuni 2000 kell 9:27

osta.ee vahendab kuus tehinguid 0,6?0,7 miljoni krooni eest

Teiste seas ka Internetipankur Rain Lõhmusele kuuluv internetioksjon osta.ee tegevdirektor Kadi Kaasiku sõnul on edukalt lõppenud oksjonite kuukäive 600 000?700 000 krooni. Kui suur on osta.ee enda käive, ei soovinud Kaasik avalikustada.

Kui märtsi seisuga leidis uue omaniku umbes iga kümnes müüki pandud asi, siis praegu lõpevad Kaasiku sõnul edukalt 21 protsenti oksjonitest ehk iga viies oksjon.Praegu toimub osta.ee üheaegselt üle 700 oksjoni 245 kategoorias.

Mullu septembris tegevust alustanud osta.ee-l on üle 11 000 registreeritud kasutajat. 1999. aasta nelja viimase kuuga vahendas osta.ee tehinguid kahe miljoni krooni eest.

50 protsenti osta.ee hallatava ASi Genex Trade aktsiatest kuulub investeerimispangale Lõhmus, Haavel Viisemann, 30 protsenti Rain Lõhmuse firmale Lõhmus Holdings ja 20 protsenti on firma töötajate käes.

Lätis ja Leedus tegutsevad osta.ee sõsaroksjonid perc.lv ja pirk.lt.

Hetkel kuum