Kadi Heinsalu • 28. juuli 2000 kell 9:00

Algab rahvusvaheline orelifestival

Täna algab Tallinna XIV rahvusvaheline orelifestival, mis kestab 12 päeva kuni 8. augustini. Tänane avakontsert toimub Tallinnas Jaani kirikus kell 20.00, kavas on Matteuse passioon, dirigent Andres Mustonen, solistisid Leedust, Eestist, Soomest. Osaleb Hortus Musicuse akadeemiline orkester ja Läti raadio koor.

Homme kell 16.00 algab Kadrioru lossis kammerkontsert ja kell 20.00 Niguliste kirikus saab kuulata Andreas Rothkopf`i Saksamaalt.

Pühapäeval kell 14.00 on väikeses Nõmme Rahu kirikus galakontsert 'Koraalieelmäng koraal', organistid ja ansambel Scandicus Toivo Tulevi juhatusel.

Lisaks on pühapäeval Kadrioru lossis taas kammerkontsert ja Niguliste kirikus kell 20.00 esinevad gregooriuse laulu ansambel Vox Clamantis (Eesti), ansambel Scandicus ja organist Edgar Krapp (Saksamaa.

Hetkel kuum