Inno Tähismaa • 11. august 2000 kell 12:00

Pärnoja: esmaspäeval tuleb positiivne otsus

Majandusminister Mihkel Pärnoja ütles täna majandusministeeriumis toimunud Narva Elektrijaamade müügi alasel briifingul, et kõigi eelduste kohaselt teeb Eesti Energia nõukogu esmaspäeval 49% elektrijaamade müüki toetava otsuse.

Eesti Energia nõukogu esimees Jüri Käo ütles seevastu, et temal võib esitada lepingutingimuste osas veel küsimusi.

Kui Eesti Energia otsustab esmaspäeval nõustuda NRG Energy`ga lepingutingimuste osas, annab ta ettevõtte juhatusele volitused sõlmida NRG Energy`ga 49% AS Narva Elektrijaamade ostu-müügileping.

Täna selgitasid majandusminister Mihkel Pärnoja ja rahandusminister Siim Kallas Eesti Energia nõukogu liikmetele valitsuse seisukohti lepingu sõlmimisel USA energeetikakontserni NRG Energy`ga. Kohtumisel viibisid ka Eesti Energia juhatuse liikmed ja valitsuse volitatud läbirääkija, Pakterminali juht Raivo Vare.

Hetkel kuum